top of page

PO-PÁ 09:00 - 19:00

+420 601 543 465

+420 601 543 465

Miroslav Mužík

Kuchař

Působím v rámci Sanatoria Origanum

Vařím už 30 let a je to moje vášeň. Mám zkušenost z různých hotelových a restauračních zařízení v Praze a  v Táboře, kde jsem připravoval jak obvyklé pokrmy, tak degustační chody.

 

Věřím, že s dobrou náladou jde všechno líp a že i jídlo přispívá k naší celkové spokojenosti a k tomu, jestli se cítíme dobře. Klientům servíruji jídla kontinentální kuchyně, českou klasiku, ale i fusion. Vařím poctivě, používám lokální a hlavně čerstvé suroviny okořeněné bylinkami z naší zahrady. 

 

Jsem fanda do rybaření, vařil jsem společně s Rudolfem Hrušínským v pořadu Jak na ryby. Mám rád muziku, skateboarding a řecko-římský zápas. 

bottom of page