Institut Origanum, kdo jsme
V Institutu Origanum jsme připraveni vám pomoci s mnoha nástrahami dnešního života.
Kuchař
Působím v rámci Sanatoria Origanum
Vařím už 30 let a je to moje vášeň. Mám zkušenost z různých hotelových a restauračních zařízení v Praze a v Táboře, kde jsem připravoval jak obvyklé pokrmy, tak degustační chody.
Věřím, že s dobrou náladou jde všechno líp a že i jídlo přispívá k naší celkové spokojenosti a k tomu, jestli se cítíme dobře. Klientům servíruji jídla kontinentální kuchyně, českou klasiku, ale i fusion. Vařím poctivě, používám lokální a hlavně čerstvé suroviny okořeněné bylinkami z naší zahrady.
Jsem fanda do rybaření, vařil jsem společně s Rudolfem Hrušínským v pořadu Jak na ryby. Mám rád muziku, skateboarding a řecko-římský zápas.